13:53
Чого немає в бібліотеці?

   Нещодавно, пояснюючи дітям правила гри в «Монополію», одна дівчинка пригощаючись цукерками запитала: "А правда что у вас по праздникам еще и пиццу дают?"

Звичайно ми, бібліотекарі, дбаємо про те, щоб в стінах бібліотеки користувачі почували себе комфортно, як вдома. Особливо в пошані в нас люди похилого віку та маленькі діти. Наприклад, для діточок в читальному залі облаштований куточок з настільними іграми «Ігротека», де можна провести цікаво час за такими іграми як «Монополіст», «Моя маленька фея», «Мафія», гра Алана Муна «Квиток до Європи», а також шашки, шахи та багато іншого. На абонементі дуже зручні меблі для дітей віком до 7 років, де вони залюбки малюють, розмальовують, ліплять з пластиліну або тіста та розглядають книжки.

Так до чого це я? Так, ми пригощаємо солодощами (цукерками) наших маленьких відвідувачів.  Але піцу навіть ніколи не заказували.

Ось на днях маленька відвідувачка прийшла з кольоровим тістом для ліплення та зробила з нього піцу. Нехай не їстівну, але ж піцу! Мені здається що в нашій бібліотеці-філії №1 вже є все, чого забажаєте! В нас є навіть швейна машинка , де будь-який бажаючий може  пошити собі еко-сумку.

Якби у нас була духова піч, в нас була б навіть їстівна піца!

Переглядів: 450 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: