09:35
«Чорна сповідь моєї Вітчизни» (до дня пам’яті жертв голодомору) Виставка - роздум

 Для широкого кола користувачів в читальному залі бібліотеки-філії №1 розташувалася виставка-роздум «Чорна сповідь моєї Вітчизни».  Виставка присвячена Дню пам'яті жертв голодомору 1932-1933 рр.. 

Виставка-роздум «Чорна сповідь моєї Вітчизни» зібрала матеріали про репресивні заходи щодо селянства, про злочинні дії тоталітарного режиму СРСР, спрямовані на організацію голодомору 1932-1933 років в Україні. У історичних дослідженнях, свідченнях, спогадах і документах розкрито історичну правду, показано трагедію нашого народу, який внаслідок штучного голоду втратив мільйони людей.

Окрім книг на виставці-роздум розміщена свічка, яка символізує нашу пам'ять і нашу скорботу про загублені житті наших українців. Це знак нашої пам’яті.

Також працівники бібліотеки Сафонова Г.В. та Бруцька І.В.  долучаться  до загальноукраїнської акції «Засвіти свічку», яка проходить кожного року в останню суботу листопада, коли в Україні відзначається День пам’яті жертв голодоморів, та запалюється свічка, яка символізує скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів. Цих вогників має бути як найбільше. Вони потрібні кожному з нас. 

Переглядів: 564 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: