11:48
«Добро і милосердя в нас і поруч з нами»
   
           3 грудня -Міжнародний день інвалідів. У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів Мета, заради якої цей день був проголошений,-це дотримання прав людини і участь інвалідів в житті суспільства. «Добро і милосердя в нас і поруч з нами»- під такою назвою 3 грудня з нагоди Міжнародного дня інвалідів в приміщені територіального Центру соціального обслуговування (м. Добропілля) проведено благодійний захід.
          Тепло привітала присутніх директор територіального Центру соціального обслуговування - Тарасова Тетяна Миколаївна, яка відмітила, що відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги і для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівних.
           В ході свята прозвучали музичні вітання від вихованців спеціалізованого мистецького навчального закладу «Добропільська музична школа №1» , які викликали неймовірне захоплення у всіх присутніх гостей. 
         Підбиваючи підсумки проведеного заходу, висловлюємо щиру подяку благодійнику, який подарував солодощі і виявив милосердя, людяність та любов до ближнього.
 
Переглядів: 621 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: