17:32
ГО "Вік щастя_слов'янськ" в гостях в бібліотеці

   Сьогодні Бібліотека-Філія N1 зібрала у себе в гостях добропільців «золотого віку». Учасники клубу «Ветерен» під керівництвом Людмили Шмідт, лідери ОСББ та користувачі бібліотеки завітали на зустріч-знайомство з гостями зі Слов’янська - представниками Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя"Наталья БондаренкоДмитрий ЛяликовЕкатерина Гончар (Катерина Гончар) - активні, життєрадісні та натхненні люди, поділились власним досвідом громадської та волонтерської діяльності, розповіли про волонтерський рух в інших країнах (Німеччина, Америка), розкрили можливості волонтерства в Україні, особливо можливості «срібного волонтерства».
Що робити людям, які виконали своє «соціальне призначення», але ще мають сили і наснагу, щоб ділитися своїми знаннями та досвідом з іншими? Як знайти свої призначення в соціумі, бути разом з іншими, не залишатись «викинутими за борт життя» та приносити користь? Одним з варіантів соціальної адаптації та інклюзії людей старшого віку є волонтерство. Важливу думку висловила пані Наталя: «Не варто замикатися в своєму вузькому оточенні. Необхідно розширювати коло знайомств, ставити перед собою нові цілі, здобувати нові знання та навички, ділитись своїм досвітом та постійно розвиватись незважаючи на вік».
Мета сьогоднішньої зустрічі, саме, розширення кола знайомств, пошук точок перетину та налагодження співпраці Слов’янськ –Добропілля. Найближча подія де бажаючі можуть запропонувати себе у якості волонтерів – це «Слов’янська книжкова толока», яка проходитиме 28-29 липня. https://www.facebook.com/sloviansk.toloka/ ВОЛОНТЕРИ!ДОЛУЧАЙТЕСЬ!
Р.S. Мережування, обмін контактами, «мапа перенаправлень» – важливі штуки. 

https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%A4%D1%96%D0%BB%D1%96%D1%8F-N1/243282269579412?hc_ref=ARRfEJEtLmyJG-ExB_FdKGqh12FXipuvNFEq_yli9fx8AxIWpSwqjqLJPBvuBGqkIu4

 

Переглядів: 432 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: