15:25
Game - проєкт «Ігротека»

   

Якщо хочеш познайомитися зі світом настільних ігор - приходь у бібліотеку!

Настільні ігри - це чудовий спосіб розвинути ерудицію, поповнити словниковий запас, поліпшити логічне мислення. Але найголовніше, настільні ігри - це живе спілкування.

Game - проект «Ігротека» реалізовується в бібліотеці-філії №1 з травня, але вже має велику популярність.  Завданням даного проекту - залучення дітей і їх батьків до спільної ігрової діяльності та творчості в процесі гри; розвиток дрібної моторики у дітей, логічного мислення, уяви; усунення тривожності; створення сприятливої ​​обстановки для спілкування між дітьми і батьками; залучення читачів до бібліотеки; підвищення авторитету і привабливості бібліотеки для жителів міста.

До першої зустрічі любителів настільних ігор бібліотека підготувала колекцію з семи ігор. Надалі їх репертуар розширився. Представлені ігри найрізноманітніші, цікаві, як для дорослих, так і для дітей. Кожен день в бібліотеці хтось грає, користувачі різного віку. Захоплююче проходять сімейні ігри, організовані для молодих сімей. На ігротеку приходять з друзями, родичами, знайомими і навіть незнайомими - адже на ігротеці ймовірно знайомство не тільки з новими захоплюючими іграми, а й з не менш цікавими гравцями.

Учасники ігрових баталій знаходять нових друзів, отримують масу позитивних емоцій. Девіз наших гравців «Play is the glue that binds us together» (Гра - це те, що єднає нас).

Переглядів: 412 | Додав: Anna | Теги: філія, бібліотека, ігра, Добропілля, Ігротека | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: