15:02
«Казкова феєрія».

        У квітні бібліотека-філія №1 розробили серію розвиваючих заходів для дітей молодшого віку «Казкова феєрія». Кожного тижня до бібліотеки приходять вихованці дитячого садочку «Волошка» для знайомства з різними видами літературної творчості. Дітям бібліотекарі читають казки, розповідають вірші, загадують різноманітні загадки.

       Отже, і сьогодні, 24 травня було проведено захід «Казка – мистецька перлина народної творчості». Бібліотекар Бруцька І.В. дала дітям поняття казка, розповіла які бувають різновиди казок, навела приклади казкового різноманіття за допомогою загадок та міні-презентації. Знайомство з книгою «Українські народні казки» у дітей відбулося весело пізнавально і корисно. Іванна Віталіївна прочитала дітям українську народну казку «Колосок», після чого закріпили матеріал переглядом однойменного мультфільму. Бурхливо пройшло обговорення казки, всі діти згодилися, що обов’язково потрібно допомагати своїм батькам, бо вони печуть для них такі чудові пиріжки. Жваво та колоритно пройшла остання частина заходу де діти на великому плакаті придумали та створили живу казку про Тетянку та Петрика, які дуже люблять свій садочок, бібліотеку і природу.

     Слідуючий захід (віртуальна подорож) для малечі відбудеться 31 травня, де бібліотекарі навчать діточок веселому танцю на «Острові Чунга-Чанга».

      Бібліотека-філія через такі заходи намагається створити умови для формування у дітей духовно-моральних якостей естетично розвиненої творчої особистості, а засобами художньо-естетичного виховання, сприяння у малечі формуванню основ літературної та музичної культури.

 

Переглядів: 412 | Додав: Anna | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 1
1 Зло ЦБС  
0
Актуально написати 5 червня)): "Слідуючий захід (віртуальна подорож) для малечі відбудеться 31 травня, де бібліотекарі навчать діточок веселому танцю на «Острові Чунга-Чанга». "Слідуючий" мається на увазі, "наступний"?

Ім`я *:
Email *:
Код *: