12:07
«Мультляндія» (перегляд мультфільмів для дитячого табору)

      6 червня,  до бібліотеки-філії №1 завітали вихованці дитячого шкільного табору ЗОШ № 19 для перегляду мультфільмів. Мультфільми - цікава річ для відпочинку та привернення уваги дитини. 

    Поведінка дітей багато в чому залежить від тієї інформації, яку вони беруть із засобів масової інформації, зокрема перегляд мультиків. Більшість дітей прирівнюють на себе ролі і хочуть бути героями в реальному житті. Телебачення, нажаль, відіграє велику роль в нашому житті. Воно повсюди: як корисне так і шкідливе, тому саме на дорослих покладається  праця  фільтрування перегляду для дітей.

   В рамках проведення заходів для літнього табору в бібліотеці-філії №1, бібліотекарі Сафонова Г.В. та Бруцька І.В. намагаються використовувати тільки фрагменти пізнавальних мультфільмів. Наприклад, мультфільми режисера Роберта Саакянца, а також «Земля до начала времён», «Астрономія для самих маленьких», «Природознавство для самих маленьких», «Географія для самих маленьких», «Твої перші тварини», «Летающие книги Мистера Морриса Лессмора» та ін.

  Допомагайте своїм дітям опановувати корисну інформацію і надалі використовувати її позитивні якості в житті!

 

 

Переглядів: 426 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0