17:02
"Розбудова довіри між громадою та поліцією м. Добропілля" - зустріч з учнями

  20 грудня в рамках проекту «Поліція і громада: діалог і взаємодія в Добропіллі», який реалізується за підтримки Програми розвитку ООН в бібліотеці-філії №1 було проведено діалог представників поліції з підлітками м. Добропілля. "Розбудова довіри між громадою та поліцією м. Добропілля"

Під час спілкування діти мали змогу поставити безліч питань про небезпечну роботу поліції міста. Начальник сектору превенції Добропільського відділення поліції Ваврик Андрій разом з інспектором Добропільського відділення поліції Мурашко Юлією детально розповіли що таке сучасна поліція, про статистику скоєних дітьми та підлітками злочинів за рік, відмітили що половина злочинів  вже розкрита та ін. 

Представники поліції теж задавали питання, щоб діти знали як вести себе, наприклад, коли незнайома людина схопила за руку і кудись тягне.

Працівники Добропільского міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Добропільській області теж виявили бажання приєднатися до бесіди.

«Налагодження діалогу між поліцією і громадою є важливим фактором розвитку суспільства і підвищення довіри до правоохоронних органів» - зазначив керівник проекту Андрій Гончаров.

 

Переглядів: 396 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: