13:01
Свято до Міжнародного дня похилого віку

       Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молодими, але... Роки минають швидко, і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів. Другий місяць осені починається з особливої дати 1 жовтня у всьому світі відзначаеться Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. 

         Сьогодні в Україні кожен пятий мешканець - це особа похилого віку, шоста їх частина самотні люди. Половині із самотніх людей потрібна допомога в повсякденному житті. 

       28 вересня 2017 року,  напередодні Міжнародного Дня людей похилого віку, в приміщені територіального Центру соціального обслуговування (м. Добропілля) була проведена святкова зустріч з людьми похилого віку. Приєднатися до свята запросили і нас, працівників бібліотеки-філії №1. В ході свята прозвучали музичні вітання від вихованців та вчителів спеціалізованого мистецького навчального закладу «Добропільська музична школа №1» , які викликали неймовірне захоплення у всіх присутніх гостей.

       Ми мало замислюємось над тим, хто ж такі "особи похилого віку", чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство - досвід, знання, вміння, мудрість. 

 

$IMAGE6-left$ 

Переглядів: 537 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: