14:36
виставка-вшанування «Слава визволителям України!».

    Шановні користувачі, до вашої уваги представлена виставка-вшанування «Слава визволителям України!». Виставка приурочена до Дня визволення України від фашистських загарбників (28 жовтня).

Виставка- вшанування «Слава визволителям України!» експонована для широкого кола користувачів.

Виставку присвячено суперечливим сторінкам минулої війни. Спираючись на новітню українську, російську, англо-амеріканську та немецьку історіографію, працівники бібліотеки-філії №1 Сафонова Г. В. та Бруцька І.В. прагнули дати відповіді на найактуальніші питання Другої світової війни та розкрити подвиги героїв війни в подіях 1939-1945 роках.

Чим далі йде час, що відділяє нас від Великої Вітчизняної, тим гостріше відчувається значимість подвигу народу, який у важких боях розгромив ворога, очистив нашу землю і приніс свободу. У битві з ворогом, не на життя а на смерть, разом з доблесним військами йшли по полях битв і солдати в білих халатах. Виставка розкриває самовіддану працю медичних працівників в тилу і на фронті. Як вони вели героїчну боротьбу зі смертю на лінії вогню, продовжували її, не шкодуючи сил, в медсанбатах і госпіталях.

Крім цього виставка доповнюється  зверненням до користувача та цитатою:Війна приємна тільки тим, хто не зазнав її» Вегецій.

Метою виставки було показати користувачам найбільш цінні книги з актуальної теми, допомогти читачеві вибрати ті, які йому потрібні для вивчення питання. Також виставка допомогла розкрити фонд та надавала допомогу бібліотекарю при рекомендації книг на дану тему.

Ніколи не забуде вдячне людство славних подвигів, які зробили воїни Радянської Армії, партизани і підпільники, мільйони патріотів в роки Великої Вітчизняної війни!

Переглядів: 485 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: