12:40
Святкова зустріч "Скарби мудрості - нащадкам"

      26 вересня для святкування Дня похилого віку свої двері відкрила бібліотека – філія №1. У співпраці з працівниками територіального центру надання соціальних послуг бібліотекарі створили незабутню атмосферу для дорогих гостей – людей старшого віку, мудрих і славетних наставників, хранителів родинного вогнища.

Свято «Скарби мудрості – нащадкам» пройшло затишно у тісній компанії друзів та знайомих, але було й багато присутніх небайдужих гостей, які говорили теплі слова підтримки та підбадьорення і дарували подарунки винуватцям цього святкового дня. Почесними гостями на зустрічі були депутат Верховної Ради України Білий Олексій Петрович, та депутати Добропільскої міської Ради, директор Добропільскої ЦБС Ладченко Олена Віталіївна та директор територіального центру надання соціальних послуг Тарасова Тетяна Миколаївна. Святковий настрій створювали вихованці зразкового театру народної пісні «Берегиня».

Свято скінчилося, але ми ще і ще раз від щирого серця бажаємо нашим гостям міцного здоров'я, довгих років життя, оптимізму, віри, надії і любові! І нехай дбайливе ставлення до людей похилого віку стане справою не одного урочистого, святкового дня, а повсякденним обов'язком для кожного з нас.

Переглядів: 464 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: