10:54
15 листопада — День вторинної переробки сміття

Бібліотека-філія №1, як осередок екологічної культури міста Добропілля вже не перший рік є флагманом боротьби проти використання пластику. В бібліотеці завжди проходить багато заходів присвячених збереженню навколишнього середовища. А з вересня минулого року працівники бібліотеки-філії №1 ініціювали ще й створення екомайстерні «Green-Art»! Наша мета привернути увагу городян до проблем екології, розкрити творчі здібності учасників шляхом проведення майстер-класів з виготовлення екологічних сумок з натуральних матеріалів, виховати дбайливе і свідоме ставлення до природних ресурсів.
Наша звичка, приходячи в магазин, купувати пакет, щоб донести придбані продукти до будинку, обертається справжньою катастрофою для планети. Вихід з проблеми — екосумка. Її можна не тільки купити, але і зробити своїми руками, тим самим подарувавши друге життя старим речам.
Активні громадяни міста збираються в бібліотеці щосуботи шиють екосумки, арома-мішечки, подушки для сну з різноманітними наповнювачами, подарунки для близьких, обновки для друзів наших менших, спілкуються, читають книги, гортають журнали, переглядають новини і все це за чашкою ароматної кави в невимушеній атмосфері друзів і однодумців.

Переглядів: 312 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: