17:18
Бібліотечний урок «Чарівна оселя книжок»

Як стверджував В. Сухомлинський, що якщо змалку не прищепити дитині любові до книжки, то пізніше, в роки юності, душа цієї підростаючої людини «буде пусткою, і на світ Божий виповзе невідомо звідки погане».

Якщо дитині з раннього віку не прищепити любов до книги, вміння нею користуватися, то це неможливо буде компенсувати в майбутньому. Коли дитина вступає в життя, вона ще немає життєвого досвіду. Саме з книги вона дізнається, що таке добре, і що таке погано, дістає відповіді на свої нескінченні «чому». 

Найнеобхіднішими вміннями та навичками людина оволодіває в дитинстві. Саме тому в молодшому шкільному віці варто сформувати самостійного читача. Сьогодні, 24 березня 2021 р. в читальному залі бібліотеки -філії №1 пройшов бібліотечний урок «Чарівна оселя книжок» для учнів 1 -А кл. НВК №4.

Метою бібліотечного уроку  було формування у молодших школярів умінь і навичок самостійного, свідомого читання книг. Вони навчилися орієнтуватися у різноманітних джерелах інформації, прилучаються до використання довідкової літератури при підготовці до уроків. Багато уваги ми приділили тому, як треба поводитися з книгою. На останок зробили закладки для книг. 

Переглядів: 391 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: