15:09
«Чарівна оселя книжок»

Щороку в березні бібліотеки країни традиційно проводять Тиждень дитячої та юнацької книги, мета якої — популяризація дитячої книги.
24 березня в бібліотеці-філії №1 пройшов бібліотечний урок «Чарівна оселя книжок», який урочисто відкрив Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги, для учнів 1-А кл. НВК №4. Учням так сподобалося в бібліотеці, що вони наступного дня розповіли своїм друзям з паралельного класу. Тож, нам, бібліотекарям, довелося повторити такий захід для учнів 1-Б кл. НВК №4.
     Знайомство з цікавими і яскравими книгами з виставки, з новинками книжкового фонду — залучили юних гостей бібліотеки до книги — джерела знань і вражень, всесвітнього досвіду і вселенської мудрості.
      Працівники бібліотеки переконані, що читачі – ерудовані та обізнані, та все ж запропонували їм згадати чи відкрити для себе цікаві факти про книжки та бібліотеки. З неприхованим інтересом діти слухали інформацію про виникнення бібліотек, цікаві факти про книги-рекордсмени.           Ознайомилися й з принципами роботи бібліотеки, та правилами користування книгами. А потім поринули у виготовлення закладок.
Захід закінчився записом нових читачів до бібліотеки та активним знайомством усіх присутніх із новими книгами, яскравими журналами, цікавими книжковими виставками, які були широко представлені в бібліотеці.

Переглядів: 378 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: