16:10
Дино-ранок «Маленькі динозаврики люблять пустувати»

Сьогодні дивовижний день в бібліотеці-філії №1. Вихованці літнього табору ЗОШ№19 завітали на дино-ранок «Маленькі динозаврики люблять пустувати» та разом з бібліотекаркою Ганною Володимирівною Сафоновою відправились у захоплюючу подорож у часі. Гості бібліотеки відмотали час на 80 мільйонів років назад та опинилися на планеті Земля у часи динозаврів. Під час подорожі у часі малеча дізналась чимало цікавих фактів з життя динозаврів: слово «динозавр» перекладається з латині як «жахливий ящур», всі динозаври відкладали яйця, а прямими потомками цих тварин є птахи.

На гостей чекав неймовірний сюрприз – «яйце динозавра». З льодяної кулі під теплими долоньками малечі народився рогатий динозавр цератопс, якому дали ім’я Дино-Артур.

Ще більше інформації про динозаврів можна дізнатись з книг, енциклопедій та пізнавальних фільмів. Тож на невгамовних і допитливих відвідувачів чекав фільм «Тарбозавр» про пригоди динозаврика на ім’я Плямистий.

Завершуючи знайомство з тваринами давніх світів діти отримали домашнє завдання - вигадати історію про життя новонародженого Дино-Артура.

Переглядів: 388 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: