14:55
«Громадська безпека та соціальна згуртованість»

17 жовтня в Добропілля завітали представники ПРООН.

В бібліотеці - філії №1 відбулась зустріч представників громадськості міста з Наталією Красківською фахівцем з розвитку громад ПРООН. На зустріч завітали лідери ОСББ, представники ГО та відділів виконкому, працівники закладів культури та пожежно-рятувальної частини.

     Пані Наталя розповіла про досвід та напрямки роботи ПРООН, про можливості участі громад в різних напрямках програми. Найбільш перспективним для нашої громади є компонент «Громадська безпека та соціальна згуртованість».

Добропілля обрано містом співпраці і присутності Програми розвитку ООН. В напрямку громадської безпеки планується створення документу «Профіль громади», для цього необхідно створити робочу групу з представників влади, громадськості, фахівців та експертів; провести моніторинг спроможності місцевих громад; дослідити потреби громади та розробити дорожню карту з розвитку громади. Дослідницький етап дуже важливий і об’ємний, тому учасники робочої групи мають пройти навчання, розробити план реалізації проекту, заручитись підтримкою місцевих активістів щоб спільними зусиллями працювати над створенням Профілю громади.

Робота в рамках цієї програми орієнтована на співпрацю і тісну взаємодію, тож на найближчі чотири роки ми маємо чим займатись. Будьте активними! Долучайтесь!

Переглядів: 415 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: