10:21
"Людина починається з добра!" (інтерактивний урок для школярів)

            Чи важко бути доброю людиною? Хто такі ці дивовижні добрі люди, де їх можливо знайти? Де і скільки треба вчитися, аби стати людиною з великої літери. Ці та багато інших питань висвітлювалися в бібліотеці – філії №1 на заході (інтерактивному уроці) «Людина починається з добра», присвяченому святкуванню 100 – літнього ювілею творчості Василя Сухомлинського, видатної людини, неперевершеного письменника, великого педагога. На захід завітали учні 5-го класу ЗОШ №19.

Урок був незвичний і цікавий. На уроці було застосовано декілька педагогічних методик викладання нового матеріалу. Діти були мислителями і шукачами нового та незвіданого, говорили, читали, обговорювали твори про добро; ділилися емоціями, враженнями, спостереженнями.

І підсумовуючи проведену роботу, діти дійшли правильного висновку, щоб змінити світ на краще треба не так і багато: будь сьогодні кращим ніж учора, а завтра кращим ніж сьогодні, будь доброю людиною, адже доброта – це один з найголовніших виявів людської душі, адже тільки людина здатна мислити, співчувати, мріяти.

Переглядів: 389 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: