13:18
«Ми чекаємо дитину» (До Дня матері) Віртуальна виставка

Шановні читачі! Пропонуємо познайомитися з деякими книгами нашої бібліотеки, у формі віртуальної виставки, яка присвячена до Міжнародного Дня матері. Ці книги допоможуть Вам підготуватися до народження й виховання вашої дитини, а також навчать розв'язувати проблеми, що виникають в сімейному житті.

 

Cергєєв С. Ми чекаємо дитину / С.Сергеев. - М .: ТОВ «Видавництво АСТ»; Донецьк: «Сталкер», 2002. - 348с.
Очікування дитини завжди пов'язане з тривогами і сумнівами. Які зміни відбуваються в організмі жінки під час вагітності, яким має бути харчування вагітних, як позбутися від нудоти і токсикозів, наскільки активною повинна бути жінка, наскільки тривалим повинен бути сон під час вагітності, як впливають стреси на стан жінки, в якому віці краще народжувати , що відчуває дитина під час пологів і відразу після них, чи обов'язкова біль при пологах?
На ці та багато інших питань ви знайдете відповіді в цій книзі.

 

       

 

 

Некрасов, А. Материнська любов / Анатолій Некрасов. - 5-е изд перераб. і доп. - М .: АСТ: Астрель, 2007. - 249 с.

     Ця книга досліджує незвичайну тему - материнську любов. Скажете: що тут незвичайного? Розглядається та сторона материнської любові, яка приносить множество страждань і горя і батькам, і дітям, і суспільству в цілому. Досліджень такої глибини на цю тему ще не було, і кожен читач знайде багато корисного для свого життя. Дійсно, ця книга - для кожної родини!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Фенвік Е. Мати і дитина. – Лондон, Нью-Йорк, Мюнхен, Мельбурн, Делі: Дорлінг Кіндерслі, 2007. – 264с.     

Покладаючись на досвід багатьох батьків, автори цієї книги намагались дати практичні поради для вирішення звичайних проблем, щоб полегшити догляд за малюком. Книга допоможе пізнати все потрібне для догляду за дитиною.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перну Л. Я виховую дитину: пров. з франц. - М .: Медицина, 1991. - 432с.

Книга присвячена одній з найважливіших проблем сучасного життя - виховання дитини. Розглянуто питання вигодовування і режиму харчування, основні ознаки захворювань дитячого віку та їх профілактика, режим дня дитини і гігієнічне виховання. Докладно описані світ дитини, формування його характеру, вікові особливості сприйняття навколишнього, його нахили та звички.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Новітня енциклопедія дитячого здоров'я / під ред. І.П. Брязгунова. - М .: КРОН-ПРЕСС, 1999.- 608с.

Мета даної книги, написаної висококваліф-царювати фахівцями, - розширити кругозір читачів, допомогти їм знайти раціональне рішення багатьох проблем дитячого здоров'я, а найголовніше - застерегти їх від неправильних або запізнілих дій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перну Л. Я чекаю дитину: пров. з франц.- М .: Медицина, 1986.- 288с.

У книзі в цікавій формі висвітлено питання анатомії та фізіології жіночого організму, підготовки жінки до вагітності, пологів, післяпологового періоду. Описано ознаки вагітності і можливі її ускладнення; дані поради по догляду за новонародженим. Викладено питання дотримання особистої гігієни, режиму харчування, проведення оздоровчих заходів та ін.

 

 

 

 

 

 

 

Скачко Б.Г. Якби мати знала: народні методи лікування дітей. – К.: Здоров’я, 2000.- 480с.

    У книзі популярно описано причини захворювань, які найчастіше виникають у дитячому віці. Подано найефективніші методи та засоби народної медицини у комплексному лікуванні різних дитячих хвороб. Наведені такі природні методи лікування, як фітотерапія, медолікування, різноманітні водні процедури, дієтотерапія, фізичні методи лікування, масаж тощо.

Переглядів: 340 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: