16:28
На варті Вітчизни!

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в бібліотеці – філії №1 в залі абонементу експонується книжкова виставка - вшанування «На варті Вітчизни», яка знайомить з сьогоденням української армії, викликами, які стоять перед військом в сучасному глобальному світі. Метою  виставки було висвітлення історичного шляху становлення та розвитку Збройних Сил України.

Живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстоює мир, свободу і незалежність Батьківщини.

Кожен час має своє покликання і своїх героїв. Маємо їх і ми, українці. Незримий історичний та енергетичний зв’язок існує, є очевидним між видатними діячами українського визвольного руху. княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, часів відродження української державності і Героями Майдану, воїнів - захисників українського Донбасу. Всі вони без винятку полягли за Україну, полягли за наше майбутнє, полягли за всіх нас. Набираймося від них міцності духу, незламності та сили задля того, щоб будувати таку Україну, про яку вони мріяли і за яку вони віддавали своє життя!

Святий обов’язок – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги, радощі перемог та біль втрати бойових друзів, зробити все для того, щоб ніколи не перервався зв’язок поколінь.

 

Переглядів: 363 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: