14:12
Нові можливості для навчання

Чи може навчання бути цікавим та захоплюючим? Складно в таке повірити, та все ж розробникам австралійської освітньої платформи «Матіфік» це вдалося.

Матіфік – це міжнародний освітній проект з математики, що працює по всьому світу, перекладений близько сорока мовами та відзначений світовими нагородами. Матіфік надає сучасний освітній електронний контент для вивчення математики в 1-6 класах в ігровій формі.

  • Міністерство освіти і науки України підписало меморандум про співпрацю та впровадження цього пілотного проекту щодо безкоштовного використання системи Матіфік для всіх учнів 1-6 класів України протягом 2018-2019 навчального року. Українська бібліотечна асоціація сприяє у поширенні інформації щодо можливості використання платформи «Матіфік» у шкільних та дитячих бібліотеках.

Скориставшись цим посиланням: https://www.matific.com/ua/uk/home/ , вчителі, батьки і діти можуть працювати над виконанням інтерактивних цікавих математичних завдань.

У зв'язку із обмеженим доступом до Інтернету у деяких місцевостях та недостатньою кількістю наявних комп'ютерів у школах та вдома, бібліотека-філія №1 запрошує бажаючих протестувати навчальні матеріали в нашому Інтернет-центрі. Чекаємо на вас з вівторка до неділі з 8:00 до 16:00 за адресю просп. Шевченка, 17.

 

Переглядів: 509 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: