08:45
Пам'ятаємо заради майбутнього!

Шановні користувачі! Представляємо вашій увазі книжкову виставку-експозицію «Пам’ятаємо заради майбутнього» присвячену відзначенню Днів пам'яті та примирення та святкуванню 76-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Бібліотекарка Бруцька І.В. створила виставку із трьох розділів для більш зручного компонування різноманітного матеріалу та більш зручного його використання.
Виставка містить три розділи. Розділ
«Сторінки страшної історії» містить воєнні документальні матеріали та свідчення ветеранів війни. Розділ «Війна у рідному краї» розповідає про воєнні операції, шляхи до перемоги саме на українських землях. Розділ «Я про війну багато прочитала» містить документальні матеріали, мемуари та художні твори українських та світових письменників про другу світову війну, перемогу та повоєнні роки.
Друга світова війна 1939 - 1945 років стала найбільшою трагедією людства у XX столітті. Українці зробили надзвичайно вагомий внесок у перемогу над нацизмом, ставши однією з націй-переможниць.
Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність усього світу від фашизму. Слава трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!
Щиросердно поздоровляємо ветеранів другої світової війни з травневими святами, бажаємо міцного здоров'я, добра й щастя вам і вашим родинам.
Вітаємо вас із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 

Переглядів: 351 | Додав: Anna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: