16:31
Семінар "Сучасна бібліотека, як мультісервісний заклад"

     25 жовтня в бібліотеці – філії №1 відбувся семінар для бібліотечних працівників Добропільскої ЦБС «Сучасна бібліотека, як мультисервісний заклад». Доповідачами були завідуюча бібліотекою – філією №1 Сафонова Г.В., бібліотекар бібліотеки – філії №1 Бруцька І.В. та представники ДНЗ «Волошка».

На семінарі розглядалися дуже цікаві та нагальні питання трансформації бібліотек в сучасні соціокультурні центри громад. Іванна Віталіївна поділилася з колегами досвідом роботи бібліотеки – філії №1, яка позиціонує себе, як сучасну бібліотеку де впроваджуються нові ідеї, нові технології, яка вже є БібліоХАБом, де збирається вся прогресивна, активна, неформальна молодь міста Добропілля.

Анна Володимирівна розповіла присутнім про роботу з найменшими користувачами бібліотеки – філії №1 - вихованцями ДНЗ «Волошка». В рамках плану роботи «Казковий четвер» поділилася методикою читання казок, перегляду мультиків та діафільмів разом з дітьми. Користь казкатерапії не має меж, адже діти ростуть в любові, вчаться розрізняти добро і зло, стають спокійними та урівноваженими. Представники ДНЗ дякували бібліотекарям за цінну та корисну співпрацю між закладами.

Взагалі семінар пройшов в атмосфері добродушності та поваги до праці колег, бо усі ми робимо одну справу – дбаємо про культурне виховання підростаючого покоління, покоління, яке в майбутньому буде керівниками нашої держави.

Переглядів: 482 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: