14:22
Сортування сміття — легкий крок в чисте майбутнє!

27 жовтня в бібліотеці-філії №1 для молодого покоління, маленьких добропільчан в рамках проєкту «ЕКОМІСТО=ЕКОДІМ», який впроваджується Громадською спілкою «Добропільське територіальне об'єднання власників житла НАДІЯ» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу пройшла екогодина «Сортування сміття — легкий крок в чисте майбутнє!»
Ведучими заходу були представники ініціативної групи проєкту Снісаренко Ольга, Білецька Надія, Орлова Валентина та Діденко Людмила.
Всі знають, як приємно жити коли навколо чисто та прибрано, але прибирати треба не тільки в себе вдома, а й у своєму місті, країні й навіть на планеті. Про це й була розмова, як сортувати сміття, куди відносити відпрацьовані батарейки, і який довгий шлях вони проходять поки доберуться до сміттєперероблюючих заводів. Але все це того варте, бо ніхто не має бажання одного разу потонути в смітті й вже за горами зовсім не білими не побачити одного разу сонця.
В кінці кожен присутній отримав розмальовку «Веселий контейнер». А в бібліотеці відсьогодні працюють сміттєві контейнери для роздільного сортування відходів.

Будьмо обізнаними й пам'ятаймо, що світ змінюється завдяки кожному з нас!

 

Переглядів: 356 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: