15:34
Сортування сміття — легкий крок в чисте майбутнє!

У рамках проєкту «ЕКОМІСТО=ЕКОДІМ», який впроваджується Громадською спілкою «Добропільське територіальне об'єднання власників житла НАДІЯ» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу 4 листопада в бібліотеці-філії №1 членами ініціативної групи «Еколог», головами правлінь ОСББ «Прометей» м. Добропілля», Снісаренко О. І., ОСББ «Шевченка, 12» в м. Добропілля, Білицької Н. М., ОСББ «Лідер», Орлової В. М. та працівниками бібліотеки було проведено круглий стіл «Сортування сміття — легкий крок в чисте майбутнє!»
Підіймалися питання, щодо розумного споживання та важливості навчитися розподіляти сміття, що утворюється під час життєдіяльності людини на рівні кожного окремого домогосподарства.
Прослухали та поділилися своїми історіями успіху голови ОСББ м. Добропілля з питання організації роздільного збору вторинної сировини. Захід пройшов результативно, кожен присутній виніс для себе корисну та цікаву інформацію. Працівники бібліотеки підтримували захід інформаційно та консультативно за що отримали вдячність від присутніх.
Будьмо обізнаними й пам'ятаймо, що світ змінюється завдяки кожному з нас!

Переглядів: 358 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: