09:43
Сторінками журналів

Шановні відвідувачі нашої бібліотеки, та гості міста, вашої увазі пропонуємо розглянути виставку періодичних видань "Сторінками журналів та газет" які отримує бібліотека-філія №1.  

З деякими з них ви можете ознайомитися онлайн:

«Позакласний час» щомісячний науково-методичний журнал, на сторінках якого можна прочитати   про патріотичне виховання молоді, розробки виховних заходів, годин спілкування, батьківських зборів, дидактичні матеріали для здійснення превентивного виховання, вкладку для клубних працівників.

«Шкільна  бібліотека» щомісячний журнал в  якому розміщені

актуальні статті з організації роботи бібліотечних установ, матеріали, підготовлені працівниками Української Бібліотечної Асоціації, цікаві історичні довідки, найсвіжіші новини від українських видавництв, сценарії бібліотечних масових заходів тощо. 

«Факти і коментарі» (укр.рос.) всеукраїнська російськомовна щоденна газета. Одна з найтиражніших газет України.

Видається з 1997 року. Виходить 5 разів на тиждень, крім неділі та понеділка.

Особливістю газети є довгі й детальні назви статей, а також велика площа яку займають фотографії і заголовки, що характеризує її як таблоїд.

Газета «Урядовий кур'єр» — щоденне видання центральних органів виконавчої влади України. Засновник — Кабінет Міністрів України. Газета виходить з жовтня 1990 року. Мова видання — українська. Періодичність — п'ять разів на тиждень. Входить до першої трійки найтиражніших видань в Україні. Загальний наклад 500 тисяч примірників на тиждень.

«Урядовий кур'єр» оперативно інформує про найголовніші події у політичному, економічному, громадському, культурному житті країни та світу. Як офіційна газета органів державної виконавчої влади України, «Урядовий кур'єр» першим отримує найповнішу та ексклюзивну інформацію про діяльність Президента і Уряду України, друкує на своїх сторінках повні тексти законів України, Указів Президента, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів, нормативні документи міністерств і відомств та коментарі до них. Значна частина цих документів набирає чинності з дня публікації в «Урядовому кур'єрі».

«Голос України» — українська газета, офіційний друкований орган Верховної Ради України. Виходить з 1 січня 1991 року п'ять разів на тиждень.

Відповідно до Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації» у газеті публікуються Закони України,постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, постановиВерховного Суду та Конституційного Суду України, рішення органів місцевого самоврядування, іншінормативно-правові акти.

«Культура і життя» — загальнодержавна українська щотижнева газета. Засновники видання —Міністерство культури України, Центральний комітет профспілки працівників культури України, трудовий колектив редакції. Видавець — ДП «Національне газетно-журнальне видавництво». Заснована 7 жовтня 1923 року під назвою «Література, наука і мистецтво» як додаток до газети «Вісті ВУЦВК». Спочатку видавалася у Харкові. У 1925 році ввійшла до складу газети «Культура і побут», яка видавалася у 1925—1928 роках як додаток до «Вістей ВУЦВК». Сучасна назва «Культура і життя» — з 3 травня 1965 року. Після проголошення незалежності України газета стала офіційним друкованим органом Міністерства культури України. Фінансується з державного бюджету.

Ці та інші періодичні видання ви можете завжди розглянути в бібліотеці-філії №1. 

Переглядів: 281 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: