15:14
Сучасна бібліотека створює сучасний імідж

         

      28 березня 2014 року на базі бібліотеки-філії № 1 Добропільської міської ЦБС відбувся семінар-практикум бібліотечних працівників на тему «Сучасна бібліотека створює сучасний імідж. Бібліотека: дизайн, організація простору».

       Не випадково бібліотекарі зустрілися саме в приміщенні бібліотеки-філії №1. Ця бібліотека вважається взірцем стилю, гарного дизайну та зразком сучасної бібліотеки. Творчий, активний, гостинний, заповзятий колектив бібліотеки – це всього дві жінки. І хоча вони різні за віком, але гармонійно доповнюють одна одну, і будь-яка робота йде на лад.

       Завідуюча бібліотекою-філією №1 Гончарова Людмила Андріївна розказала учасникам семінару про те, як створювався дизайн бібліотеки, чому бібліотека зараз має саме такий стиль, що означає той чи інший атрибут дизайну, і навіщо всі ці зміни були потрібні.  Бібліотекар Сафонова Ганна Володимирівна підготувала слайд-презентацію, переглядаючи яку бібліотекарі мали можливість прослідкувати за змінами дизайну, які відбувалися в бібліотеці за період від радянських часів до сьогодення. Все пізнається в порівнянні, тому зміни вражають.

 

Переглядів: 751 | Додав: Anna | Теги: дізайн бібліотеки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Світлана  
0
Для мене книга – світло дня.
Для мене книга – зорі ночі...
Моя сім’я, моя рідня,
Мій розум, серце моє, очі...
Без книги я не проживу
Вже, як без вирію лелека...
Я і крізь вічність оживу
В отім святім: бібліотека...

Ім`я *:
Email *:
Код *: