13:38
Свято "Ми діти твої, Україно"

          Сьогодні для вихованців дитячого садочка «Волошка» бібліотекарі бібліотеки-філії №1 провели, одразу два заходи – свято «Ми діти твої, Україно» та інформ. хвилинку «Синій, як море, як день золотий – з неба і сонця наш прапор ясний». Обидва заходи були присвячені святкуванню 23 серпня Дня Державного прапора України і природньо між собою перекликалися.

Не дивлячись на свій малий вік, діти виявилися обізнаними і добре проінформованими в основних поняттях. Вони добре розуміють, що живуть у прекрасній європейській країні, багатій на добрих і славних людей, де основним багатством є щасливі діти, що зростають, як ті квіточки на радість свої батькам та на радість держави.

Гості разом з бібліотекарами читали вірші про Україну, співали, гарно танцювали народні таночки та передивилися декілька мультфільмів за мотивами українських народних казок.

Весело і галасливо відзначили у бібліотеці свято – День Державного прапора України, але й не забули про головне – завтра День народження нашої країни. Зі святом Україно, з Днем Незалежності!

 

Переглядів: 451 | Додав: Anna | Теги: діти, прапор, захід, бібліотека, незалежність | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: