14:06
Текстильна еко-майстерня «Green-Art»

Кожної суботи з 12:00 до 16:00 в бібліотеці–філії №1 за адресою м. Добропілля проспект Шевченка, 17 діє текстильна майстерня «Green-Art».

Текстильна майстерня «Green-Art» - це коло однодумців, які переймаються проблемами екології та готові почати зміни з себе.

 

Наша мета - привернути увагу городян до проблем навколишнього середовища, а саме проблеми пластикового сміття, розкрити творчі, здібності городян шляхом проведення майстер-класів з виготовлення екологічних сумок з натуральних матеріалів (льон, бавовна, вторинне використання текстилю), виховати бережливе еко-свідоме ставлення до природних ресурсів.

 

Приходьте до нас 10.08.2019р.! У нас є: швейна машина, яку ми отримали у тимчасове користування від ГО «ДЦМ Добро», вільний простір та велике бажання збиратися з однодумцями і творчими людьми!

 

Беремо з собою тканину, клаптики, гудзики, нитки, голки, стрічки та все, що залишилося в скриньці, що шкода викинути та не відомо куди це прилаштувати. Разом ми розпочнемо творчий процес створення авторських текстильних сумок!

 

Чекаємо на Вас!

Переглядів: 320 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: