13:47
Тиждень права

 Працівники бібліотеки-філії №1 знаходяться у постійному пошуку нових форм і методів роботи на допомогу правовій освіті підростаючого покоління. Створюючи і розвиваючи єдиний інформаційний простір для навчання і отримання практичних навиків цивільно-правової освіти і виховання молоді, бібліотекарі сприяють підвищенню рівня правової і правозахисної культури.

Згідно пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 липня 2019 року N 568-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня права», відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року N 1149/2008 «Про Всеукраїнський тиждень права», керуючись статтями 6, 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня права на території області.

Працівники бібліотеки протягом тиждня проводили правознавчу гру-вікторину «Я маю право» для всіх користувачів бібліотеки.

Діти молодшого шкільного віку відповідали на запитання правознавчої вікторини та відгадували загадки про права дітей.

Учнів 5-6 класів знайомили з книгою «Твої права», яка містить основні Міжнародні документи, що захищають права дитини.

Користувачів середнього віку знайомили з літературою, що спрямована на підвищення обізнаності громадян щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх реалізації та захисту.

 

Переглядів: 279 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: