10:26
виставка- порада «Здоровий спосіб життя - норма твого життя»

Цитата: «Девять десятых нашего счастья зависит от здоровья»

Шопенгауэр А.

      В квітні місяці 2016 року в читальному залі бібліотеки–філії №1, для широкого кола читачів, була розміщена виставка- порада «Здоровий спосіб життя - норма твого життя» присвячена Міжнародному дню здоров’я 7 квітня.

       Виставка - порада привернула увагу різні категорії читачів. Наприклад, людей похилого віку  цікавила золота енциклопедія «1001 спосіб звільнення від різних хвороб», а також медичні довідники, лікування народніми засобами. Молодих матусь цікавив практичний порадник для батьків – від зачаття до трьох років «Мати і дитина». Тих, хто вже в молодому віці дбає про збереження свого здоров'я мали можливість ознайомитися з такими гарними книгами як «Учусь быть здоровым, или Как стать Неболейкой», «Хочу быть здоровым» та ін.

            Виставка – порада, безсумнівно, зацікавила багатьох відвідувачів бібліотеки. Слідуючи порадам і рекомендаціям представленим на виставці завдяки корисній літературі, читачі бібліотеки збережуть здоров'я, молодість та красу, легко позбавляться шкідливих звичок, а також досягнуть активного довголіття.

         

Переглядів: 568 | Додав: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: