13:17
Wellness Biblio у дії!

Жодна бібліотека, яка б вона не була «наворочена» не може існувати, якщо в ній не зацікавлене населення і якщо воно не готове підтримувати її плани, задуми та проекти. Унікальна роль бібліотеки полягає у тому, щоб активно реагувати на конкретні сучасні запити користувачів, щоб потім не доводити свою значущість, якщо було прогавлено можливості. Одним із пріоритетних завдань на 2019 рік бібліотека-філія №1 обрала просування серед користувачів здорового способу життя, у партнерстві з Ініціативною групою «Від малюків до дідусів».

Частими гостями бібліотеки є провідні місцеві дієтологи, фітнес-тренери та майстрині йоги, які проводять найсучасніші велнес-лекції та велнес-консультації та багато інших цікавих та змістовних заходів.

Так 28 січня в читальній залі бібліотеки-філії №1 відбулася індивідуальна велнес-консультація фітнес-тренера Тетяни Якубович «Щоденник тренувань та харчування» з користувачами бібліотеки.

Враховуючи, що бібліотека-філія №1 є важливим інформаційним центром громади, її головними завданнями є не тільки забезпечення вільного доступу до книжкових та електронних документів, але й створення комфортних умов для відвідувачів, сприяння соціокультурному розвитку  та формуванню здорового способу життя громади.

 

Переглядів: 524 | Додав: Anna | Теги: Biblio, Wellness | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: